Over Kansrijk

Begeleiding en behandeling van kwetsbare doelgroepen

Kansrijk is een organisatie die zich richt op de begeleiding en behandeling van kwetsbare doelgroepen. Onze diensten omvatten onder andere jeugdzorg, volwassenenpsychiatrie, gehandicaptenzorg, forensische zorg en begeleiding van asielzoekers.
In de jeugdzorg bieden wij begeleiding aan jongeren die ondersteuning nodig hebben bij hun ontwikkeling. Hierbij kan gedacht worden aan hulp bij gedragsproblemen, verslavingsproblematiek en traumaverwerking. Onze begeleiding kan variëren van ambulante begeleiding tot intensieve zorg in een gesloten setting.

Op het gebied van volwassenenpsychiatrie hebben wij een breed aanbod aan behandelingen, zoals traumaverwerking, depressie, angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. We kunnen nauw samenwerken met een multidisciplinair team van specialisten, waaronder psychiaters, psychologen en sociotherapeuten.

In de gehandicaptenzorg bieden wij ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Onze zorg is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Onze forensische zorg richt zich op de begeleiding en behandeling van mensen die met justitie in aanraking zijn gekomen. Hierbij bieden wij onder andere ambulante behandelingen en zorg in een forensische setting. Ons doel is om de cliënt te helpen bij het voorkomen van terugval in crimineel gedrag.

Tot slot bieden wij ook begeleiding aan asielzoekers. Onze begeleiding richt zich op het ondersteunen van asielzoekers bij hun integratie in Nederland. Hierbij bieden wij onder andere maatschappelijke ondersteuning, hulp bij het vinden van huisvesting en ondersteuning bij het leren van de Nederlandse taal.

We geloven in persoonlijke benadering

Bij Kansrijk geloven wij in een persoonlijke benadering. Dit betekent dat wij onze diensten afstemmen op de specifieke behoeften van de cliënt en hierbij kijken naar de hele persoon, niet alleen naar de problematiek. Wij werken met een team van professionals die allemaal beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de beste zorg te kunnen bieden. Wij streven ernaar om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Advies nodig?

Kansrijk biedt personeel aan op het gebied van ambulante begeleiding, jeugdzorg, begeleiding van asielzoekers, gehandicaptenzorg, volwassen psychiatrie en coaching van jongeren (eventueel op onze eigen locatie in Alphen aan den Rijn). Neem telefonisch contact met ons op om een coach te koppelen aan een client of het inhuren van personeel.

Wat opdrachtgevers zeggen

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum.

“Aenean sollicitudin, lorem quis auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit.”

Naam

Functie

“Aenean sollicitudin, lorem quis auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit.”

Naam

Functie

“Aenean sollicitudin, lorem quis auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit.”

Naam

Functie