Volwassen psychiatrie

Behandeling en begeleiding

Kansrijk heeft een breed aanbod in de behandeling en begeleiding op het gebied van volwassenen psychiatrie. We bieden verschillende diensten aan die gericht zijn op het ondersteunen en behandelen van mensen met psychische problemen.
We werken met een multidisciplinair team van professionals, waardoor er een passend behandelplan kan worden opgesteld dat aansluit bij de individuele behoeften en wensen van de cliënt. Bij Kansrijk staat de cliënt centraal en er wordt op een persoonlijke manier gewerkt aan het verbeteren van de psychische gezondheid en het vergroten van de veerkracht.
De cliënt staat bij ons centraal. We werken op een persoonlijke manier en er wordt gekeken naar de individuele behoeften en wensen van de cliënt. Door de verschillende expertisegebieden van psychologen, psychiaters, sociaal werkers en ervaringsdeskundigen te combineren kan er een passend behandelplan worden opgesteld dat gericht is op het verbeteren van de psychische gezondheid en het vergroten van de veerkracht.

Zorg aanvragen