Coaching op eigen locatie

Van sport tot sollicitatie

Kansrijk zet zich in voor het coachen van jongeren op onze eigen locatie in Alphen aan den Rijn. We bieden ondersteuning aan probleemjongeren op verschillende gebieden, zoals sporten om agressie kwijt te raken en hulp bij solliciteren. We zijn oorspronkelijk begonnen met het bieden van begeleiding in de jeugdzorg en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van zorgprofessionals die zich inzetten voor jongeren in de regio.
Een van de belangrijkste diensten van Kansrijk is coaching en begeleiding bij het vinden van werk. Voor veel jongeren kan het vinden van werk een uitdaging zijn, vooral als ze geen diploma hebben of als ze al een geschiedenis hebben van problematisch gedrag. Het vinden van werk kan echter een belangrijke stap zijn om te werken aan zelfvertrouwen en zelfrespect. Bij Kansrijk helpen we jongeren bij het opstellen van een cv, het vinden van vacatures en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Ook bieden we sportactiviteiten aan jongeren. Voor veel jongeren kan sporten een uitlaatklep zijn om stress en agressie kwijt te raken. Bovendien kan het beoefenen van een sport helpen bij het opbouwen van discipline en doorzettingsvermogen. Bij Kansrijk geloven we er in dat we jongeren kunnen helpen met het aanbieden van verschillende sporten, zoals boksen, voetbal en fitness.

Naast sportactiviteiten en begeleiding bij werk en school, biedt Kansrijk ook begeleiding bij persoonlijke problemen. Dit kan variëren van problemen thuis tot problemen op school of werk. Het kan voor jongeren moeilijk zijn om over hun problemen te praten, vooral als ze het gevoel hebben dat niemand hen begrijpt. Bij Kansrijk werken professionals die jongeren kunnen helpen bij het bespreken van hun problemen en het vinden van oplossingen.

Kom in contact

Vertrouwde omgeving

Een van onze sterke punten is dat we ons inzetten voor de coaching van jongeren op onze eigen locatie. In een ongedwongen sfeer werken we aan de relatie die we opbouwen met onze cliënten om ze zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Door begeleiding aan te bieden in een vertrouwde omgeving versterken we de band tussen coach en cliënt. Dat geeft weer positieve resultaten bij het verminderen van angst of weerstand tegen het ontvangen van hulp.

Kansrijk werkt ook samen met andere organisaties en instellingen om de beste zorg te bieden aan jongeren. Dit kan variëren van samenwerking met scholen en werkgevers tot samenwerking met zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties. Door samen te werken met andere organisaties, kan Kansrijk ervoor zorgen dat jongeren de best mogelijke zorg krijgen en kunnen ze ervoor zorgen dat de zorg naadloos aansluit op andere diensten die de jongere ontvangt.

Wilt u meer informatie over de coaching die Kansrijk aanbiedt in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.